Υπηρεσίες

Παρουσιάσεις Workshops

Υποστήριξη Υποδομών ΙΤ

Σύμβουλοι ΙΤ & Cloud υπηρεσιών

photo-1460925895917-afdab827c52f

Παρουσιάσεις Workshops

Τα cloud Workshops βοηθούν τους οργανισμούς να συμβαδίζουν με τις ραγδαίες αλλαγές στην πληροφορική και το υπολογιστικό νέφος. Ρωτήστε την ομάδα μας τι χρειάζεστε. Πεδία:
Azure
Microsoft 365
Microsoft Endpoint Management
Teams
Security
Voice Over IP PBX Systems

Σύμβουλοι ΙΤ & Cloud υπηρεσιών

Παρέχουμε απομακρυσμένη και εσωτερική υποστήριξη σε μεγάλο εύρος συστημάτων και εφαρμογών. Το περιβάλλον πληροφορικής δεν είναι στατικό. Αυξάνεται και αλλάζει συνεχώς. Τα λειτουργικά σύστημα και τα λογισμικά κάνουν μικρές αλλαγές για να διορθώσουν σφάλματα, αλλά αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλα προβλήματα εν ριπή οφθαλμού. Ανεξάρτητα από το πόσο τέλειο είναι ένα περιβάλλον σχεδιασμένο και κατασκευασμένο, οι προγραμματιστές και οι κατασκευαστές ξεκινούν αυτές τις «διορθώσεις» για τα προϊόντα τους. Ακολουθούν μερικές από τις συχνές αλλαγές που μπορούν να επηρεάσουν το περιβάλλον: Ενημερώσεις λογισμικού, Τείχος προστασίας και άλλες ενημερώσεις ασφαλείας, Ενημερώσεις κώδικα, Προσθήκη νέου υλικού, Προσθήκη νέων χρηστών, Αλλαγές στη συμπεριφορά των χρηστών, Πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, Αλλαγές άδειας χρήσης.
Πιστοποιημένοι μηχανικοί από Microsoft, VMware, Microtik, Yeastar, PeopleCert: Είμαστε μηχανικοί με εμπειρία άνω των 15 ετών και αποκτούμε τις ακόλουθες Πιστοποιήσεις: ITIL, Microsoft Certified Professional, Vmware Certified Professional, MikroTik Certified Network Associate, Azure Fundamentals, Azure Administrator Associate, Azure Security Engineer Associate, Microsoft Azure Virtual Desktop Specialty Microsoft Azure Solution Architect Expert.
flipboard-650209-unsplash.jpg

Υποστήριξη Υποδομών ΙΤ